Przyprawy i dodatki
wędliniarskie
wędliniarskie
Nadruki fleksograficzne
na osłonkach
na osłonkach
shopping_cart
Czubryca Czerwona - mieszanka przypraw
2,70 zł
Brutto
Czubryca czerwona, składniki: sól, cząber, papryka słodka, tymianek, majeranek, papryka ostra, kaszka kukurydziana drobna, cukier, marchew suszona grys, cebula suszona grys, czosnek suszony granulowany, pasternak suszony korzeń grys, barwnik: ekstrakt z papryki. Czubrycę czerwoną można dodawać do różnorodnych potraw, takich jak gulasze, duszone i pieczone mięsa, zwłaszcza dziczyzna, wieprzowina i baranina. Może być również używana w potrawach z fasoli, kapusty, grzybów, farszów oraz kasz z dodatkami. Doskonale wzbogaca smak mięsnych wywarów, zup i bulionów. Jej zastosowanie w kuchni jest bardzo wszechstronne.
1204
Określone odniesienia
- EAN13
- 1204
- UPC
- 1204
Nowy produkt