Fasola Czerwona Redkinley

9,00 zł
Brutto

Fasola czerwona to popularne i pożywne źródło białka roślinnego. Charakteryzuje się intensywnym czerwonym kolorem i delikatnym, kremowym smakiem. Fasola czerwona jest często wykorzystywana w kuchni jako składnik wielu potraw. Można ją wykorzystywać w potrawach na ciepło, takich jak gulasze, zupy, chili con carne, curry czy potrawki. Fasola czerwona świetnie komponuje się z innymi warzywami, mięsem, rybami i przyprawami, dając potrawom pełen i zbalansowany smak. Fasola czerwona jest także popularna w daniach kuchni meksykańskiej, takich jak tacos, burrito czy nachos. Może być również używana do przygotowywania pasztetów, sałatek czy dań wegetariańskich.

Gramatura
Ilość
Oczekiwanie na dostawę


864

Określone odniesienia

EAN13
864
UPC
864
Nowy produkt

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: